вівторок, 19 березня 2019 р.

Які вони з Oil City?
























Всі батьки хочуть бачити дітей розвиненими і гармонійними особистостями. Але що приховується за цими словами? Мабуть, загальне уявлення є, але в кожного своє.
Фахівці нашої служби зайнятості мають унікальну можливість вже упродовж десяти місяців спостерігати за старшокласниками, які приймають участь у проекті «ПрофіКемп». І щоразу ми розкриваємо нові таланти та захоплення цих 15-річних конкурсантів.
Вчорашній день не став винятком. Хвилинки перерви між репетиціями сценічного виступу, та й сама репетиція, подарували мені неймовірне задоволення. Часто можна почути, що якась музика – гарна, правильна, а інша – погана. Це не так. Просто кожен з нас обирає для себе ту, яка зачіпає його почуття й душу. Як же фантастично діти озвучували незнайомі мені слова Івана Франка під мелодійні гітарні перебори Марти Мількович. Складалося враження, що дівчата «танцювали вірші»!
Та порція несподіванок ще не завершилась. Юні профікемпики  майстерно почали грати в шахи. Думаю, всі зі мною погодяться, що про користь шахів можна говорити практично нескінченно. І дійсно, дуже важко знайти іншу гру, яка пройшовши тисячі років історії, залишалася б такою захоплюючою для багатьох поколінь, і при цьому була б хоч на десяту частину настільки ж корисною.
В такі хвилини бібліотека, де ми займаємося, наче оживає і наповнюється позитивною енергетикою. Адже сюди зараз приходять діти, які не схожі більше ні на кого. Вони звичайні речі передають по-своєму, вкладаючи частинку своєї душі. 
Це і є в моєму розумінні розвинені та гармонійні особистості. Потрібно лише розгледіти захоплення наших дітей та направити їх у потрібне русло. Ось такий «ПрофіКемп»!!!  

Олена Шевченко, куратор команди Oil City
начальник відділу активної підтримки безробітних Бориславської міської філії Львівського обласного центру зайнятості


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.