пʼятницю, 1 березня 2019 р.

ПрофіГід: аналізуємо, підсумовуємо, плануємо, або наш фінал вже близько




Інноваційний проект з профорієнтації учнівської молоді - ПрофіКемп приніс нові барви в життя Сколівщини та учасників проекту. Упродовж майже цілого року юна команда ПрофіГід досліджувала нові стежки рідного краю, досі незвідані, але не менш унікальні ніж загальновідомі пам’ятки.

Щоб підсумувати вже пройдений шлях в проекті, накреслити плани на майбутнє та підготуватись до фіналу відбулась чергова зустріч учасників зі своїми кураторами – представниками відділу освіти, бібліотеки та центру зайнятості. Ознайомившись із завданнями фіналу, учні жваво обговорювали ідеї та думки котрі в них виникають з приводу сувенірної продукції, візитівок команди, презентацій рідного краю.


Дуже важливим є те, що бажання учасників команди поділитися своїми напрацюваннями з іншими є таким ж великим як і бажання перемоги. Саме тому ПрофіГідівці активно взялися за підготовку до останнього, вирішального кроку в цій важливій «боротьбі».

Цікаві сценарії, неймовірні жарти, чудові карти нашого краю та ще багато сюрпризів чекає на наших партнерів - учасників, членів журі та всіх-всіх присутніх. ПрофіГід обіцяє море позитиву, гарних вражень та багато сюрпризів.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.