четвер, 14 березня 2019 р.

Fun-Route побували у відпочинковому комплексі "Рай у Фірцака"

Близько десяти місяців команда Fun-Route працює над дослідженням туристичної привабливості свого рідного краю. У Європі цей унікальний, високогірний район України знають як регіон, де разом з природою збереглася самобутня гуцульська культура корінних жителів місцевості.
Будь-який туристичний заклад містить елементи гуцульщини. Гуцули прагнуть відроджувати минулі традиції та поширювати  їх серед молодого покоління, зокрема традиційне життя гуцулів цікавить та приваблює туристів з різних куточків України та кордону.
Так, команда Fun-Route  представляє до уваги відпочинковий комплекс "Рай у Фірцака".
Взимку тут можна смачно попоїсти та відпочити перед або після маршруту до секвой. Зробити фото на фоні гуцульських побутових речей та озера, яке вкрите кригою.
пан Василь проводить короткий вступ про відпочинковий комплекс




Комплекс містить 25 ліжкомісць. Відстань до річки Косівка – 40 метрів. Садиба знаходиться біля рибних ставків. Пан Фірцак пропонує допомогу  в організації походів і екскурсій в гори, кінні прогулянки на конях — гуцуликах, рибалка на ставках на коропа, товстолоба, сома, форель, судака, відстань до мінерального джерела і унікальних дерев секвої-дендродент – 1200 м.










Для загального уявлення про комплекс, Василь Фірцак поділився фото з сезону літнього відпочинку на озері.






Влітку тут справжній рай для відпочиваючих. Спокій + тиша+ чисте повітря = Здоровий організм.

В теплу пору року пан Василь також організовує "Гуцульське Сафарі", що включає оглядову екскурсію починачаючи з Урочища Банський гірською дорогою учасники сафарі опиняються  на горі Кобила. Висота якої 1117 м.н.р.м.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.