пʼятницю, 22 березня 2019 р.

«Чумацький віз».


    Нещодавно команда «Тавричата» відвідали кафе «Чумацький віз», яке знаходиться на об’їздній дорозі Чаплинки. Унікальність цього закладу в тому, що його стіни прикрашають картини місцевого художника Ігоря Грабка.












      А бенкетна зала повністю оформлена у вигляді експозицій старовинної вулиці. Зайшовши у приміщення, отримуєш ефект 3D: над головою – блакитне небо з хмарками, а навколо – фасади будинків, але не намальовані, а справжні. Талановитий скульптор виліпив руками кожну найдрібнішу деталь барельєфу.






 




      Власник закладу Леонід Наумов із захопленням розповів дітям про свого друга, який рано пішов із життя. Ігор Анатолійович Грабко був дуже багатогранною людиною. Доля обдарувала його багатьма талантами. Він був неперевершеним художником, скульптором, робив чудові діорами, був поетом і композитором – писав пісні і сам їх виконував, грав на гітарі в рок-групі і, просто, був доброю людиною. Його роботи знаходяться в колекціях не тільки жителів України, а й за кордоном.


       В чаплинському кафе знаходиться лише маленька частинка його робіт, але це – справжні витвори мистецтва. Їх може побачити кожен відвідувач. А ще в цьому закладі можна відпочити з дороги і смачно поїсти!


     

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.