четвер, 14 березня 2019 р.

Апітерапія або сон на вулику

Fun-Route досліджували вплив бджоли на організм людини. Як результат, виявлено, що людині важливо перебувати у тісному контакті із цими комахами. Адже саме знаходження людини в близькості з бджолиним вуликом впливає на стан її здоров'я. 
Бджоли лікують людей! Достатньо помістити нас в таке біополе на кілька годин і результати відчутно одразу ж.
проектуються і будуються спеціальні будиночки. У них розміщуються вулики-кушетки з інгаляційними вікнами.

Нервова система, потрапляючи у потужне електромагнітне поле, зазнає разючих змін. Перераховувати хвороби, які минають після такої терапії, просто безглуздо. Запускається програма омолодження та оновлення клітин, яка регулюється самою природою.
Той, хто відпочиває на ліжку, розміщеному на вуликах, знизу отримує природне тепло, озонове повітря, збагачене фітонцидами, і мікромасаж. Адже весь світ вібрує, кожна жива істота. Коли ми зливаємося з природою, то отримуємо здоров’я, радість і щастя. А й справді – там, гуде, як на великому лісопильному заводі.
Чому йдеться про сон на вулику? Не обов’язково засинати, але вже через 10-15 хвилин ви відчуєте, що м’язи розслабляються. У вашому організм розпочнеться величезна робота. Ви відпускаєте спазми, а отже відпускаєте хвороби, стверджує Василь Фірцак власник  селянсько-фермерського господарства "Банський"на території якого ви маєте змогу пройти курс лікування сеансами апітерапії.

Приїздіть і самі спробуйте лікування бджолами  на Рахівщині та цілющі властивості бджіл та меду на собі.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.