середу, 12 грудня 2018 р.

Команда «MunkachBand» дослідила професію кухаря та кондитера


Наша майбутня професія – це та основна точка відліку, з якої починається все наше свідоме, діяльнісне життя. І ми йдучи в доросле життя, прагнемо вибрати собі професію за покликанням. Вдалий вибір професії – це запорука того, що ми не марно проживемо свій вік і ми натхненно працюватимемо і отримуватимемо від своєї роботи велике задоволення. А якщо зробимо помилку у виборі професії – то відчуємо, як нас огорне почуття того, що ми займаємося не своєю справою. Отже, ми зрозуміли, що найважливіше в житті – вчасно зрозумітити своє покликання і сказати собі: "Це - моє!”

І сьогодні наша команда вирушила на дослідження та презентацію професій «кухар, кондитер» до Мукачівського центру професійно-технічної освіти. Ми дізнались, що кілька випускників даного навчального закладу працює у провідних ресторанах нашого міста і району. Таких як «Міленніум», «Євразія», «Вишневий сад», «Графський двір», комплекс відпочинку «Вольногора» про який ми згадували у попердніх статтях і рекомендували туристам нашого краю.
Нам стало цікаво дізнатись як можна стати успішним і затребуваним кухарем, кондитером, навчаючись тут, у нашому місті, не покидаючи рідну місцевість. І тому ми з радістю взяли участь у Марафоні актуальних професій кухаря та кондитера, щоб на власні очі переконатись у майстерності майбутніх професіоналів. Програма презентацї фаху кухаря була насиченою: майстри виробничого навчання кулінарного факультету разом зі своїми вихованцями демонстрували майстер-класи приготування вишуканих салатів, гарячих та холодних страв, десертів, тортів. Велике захоплення у присутніх викликав майстер-клас з приготування тортів. Учні захоплено споглядали, як вправні руки третьокурсників втілюють в життя яскраві та незвичайні ідеї оформлення страв. Цікаво було дізнатись і про нову тенденцію в приготуванні і подачі страв. І ми відчули насолоду та задоволення від сьогоднішнього заходу, і на нас всіх очікував солодкий сюрприз - вишуканий десерт від вихованців кулінарного факультету. Тож день кухаря, кондитера видався для присутніх цікавим та "смачним". Вітаючи учасників Марафону, заступник директора з навчально-виробничої роботи Вікторія Місюк побажала нам успішного і вдалого професійного самовизначення, адже від цього доленосного рішення залежить успішність нашої подальшої трудової діяльності!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.