суботу, 22 грудня 2018 р.

Fun-Route рекомендує "Relax"

Fun-Route проводить дослідження з метою оздоровлення та відпочинку, як місцевих жителів так і гостей міста.
"Relax" - соляна кімната та салон краси одночасно. Тут дійсно затишно та дуже корисно. З досліджень фанроутівців виявлено, щоб подихати морським повітрям вам достатньо відвідати соляну кімнату, адже один сеанс в соляній кімнаті дорівнює одному дню на морі! 
Соляна кімната, або галокамера – окреме профільне приміщення, яке обладнане спеціальним чином. Всі поверхні в ньому викладені соляними блоками, що дозволяє створювати в кімнаті максимально сприятливий для людини рівень вологості, тиску і температури. На особливу увагу заслуговує іонний склад атмосфери в соляній кімнаті. Ретельно підібраний набір хімічних елементів сприяє підвищенню працездатності людини і нейтралізує можливість життєдіяльності бактерій і патогенних мікроорганізмів.
Музика, зоряне небо і закривши очі, переносишся на морський куротрт.















Є дитячий куточок. Де малеча може гратися та одночасно оздоровлюватися.




Постійний контроль за вологістю повітря.

Оздоровчі програми в соляній кімнаті Рахів Relax:
▪️Зміцнення імунітету
▪️Профілактика алергій
▪️Профілактика бронхітів
Полегшення симптомів хронічних захворювань
▪️Програма релаксу
▪️Косметична програма оздоровлення та омолодження шкіри
▪️Загальнооздоровча програма

Окрім соляної кімнати, порелаксувати можна у масажному кріслі, а для жіночок, які полюбляють високі підбори, у  "Relax" можна побалувати свої ніжки особливим масажем для ніг.









А для тих, хто бажає відчути традиційний ручний масаж, у "Relax" працює масажист, який задовільнить найвибагливіших клієнтів.
Окрім масажних послуг, є майстер з шугарінгу.
Отже, бути здоровими і красивими - завітавши до салону-краси "Relax". Це і доступні ціни, і чудова атмосфера, сюди ви захочете повертатися знову і знову. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.