суботу, 15 грудня 2018 р.

«ГУК» успішно захистив проект


У четвер, 13 грудня, в Каховському міськвиконкомі відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу та оцінки соціальних проектів і програм з молодіжних проблем на 2019 рік. Конкурс проходив в ХІV-й раз поспіль.  Цього року на конкурс, було подано 4 проекти.
І місце посів проект “Каховщина... Варто приїхати” (ініціативна група “ГУК”) - 749 балів. Керівник проекту Світлана Стельчук. Мета проекту: Залучення старшокласників гімназії до розробки й реалізації низки заходів, спрямованих на підвищення туристичної привабливості Каховщини.  Загальний бюджет проекту 7485 грн. Просили кошти з міського бюджету 4110 грн. Рішенням комісії проект буде профінансовано (після допрацювання кошторису) в сумі 8410 грн. 



Завдяки отриманому фінансуванню ініціативна група матиме змогу надрукувати якісні роз даткові матеріали і для проведення промо-акції в рамках Міжрегіонального інноваційного проекту «ПрофіКемп», і для власних потреб міської громади.  Окрім випуску листівок, буклетів, календ ариків і закладок, в проекті передбачено створення рекламних роликів, зйомки екскурсійного маршруту та інше.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.