середу, 12 грудня 2018 р.

Команда «MunkachBand». Досліджую професію перукаря та візажиста


Сьогодні я, Сандра – учасниця команди ПрофіКемп «MunkachBand», відвідала салон краси в нашому чудовому місті Мукачево з метою дослідження професії перукаря та візажиста. Мені стало цікаво чи зможуть туристи, які перебувають у нашому місті, особливо на новорічні свята, отримати кваліфіковані послуги перукаря і візажиста. Адже під час свят кожна жінка хоче відчувати себе ідеальною і неповторною.

Перебуваючи у салоні краси, я зрозуміла, що ці професії не менш складні і відповідальні, ніж професії інженера чи бухгалтера. Адже перукар повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком, окрім того психологом, мати широкий кругозір, бути інтелектуально розвиненим. За останні кілька років професія перукаря стала користуватися надзвичайною популярністю, оскільки попит на перукарські послуги ще з давніх часів завжди був високий.
Ви не повірите, але професія візажиста теж дуже цікава та затребувана серед жінок. Візажист - це спеціаліст в області макіяжа, який створює образ за допомогою засобів мистецтва макіяжу. І головне його завдання, не тільки створити певний образ, але підкреслити переваги зовнішності і приховати недоліки. Працюючи з обличчям, візажист враховує природні дані клієнта, і знає, що потрібно підкреслити за допомогою макіяжу, а що приховати. І ще потрібно знати, які кольори і текстури підходять під даний тип зовнішності, образ та доречні для даного часу доби, року та події. Я дослідила, що візажист - це художник, який малює не на папері, а на обличчі. Робота візажиста різноманітна і многоваріантна, а також завжди затребувана. Від домогосподарок до таких відомих особистостей, як кінозірки та політики - всім потрібні послуги професійного стиліста-візажиста з метою створення найкращого іміджу. Багато дівчат хотіли б пов'язати свою роботу з сферою моди, дизайну – і в цьому випадку варіантом може стати професія візажиста. Робота візажиста складається з двох етапів: коректування і поліпшення контура обличчя за допомогою макіяжа. Мода постійно змінюється, тому при накладенні макіяжа, візажіст зобов'язаний враховувати не тільки індивідуальність клієнта, але і відображати напрями моди, підкреслюючи загальний стиль особи — стиль одягу і вміння поводити себе в суспільстві. Робота візажиста безпосередньо пов’язана з створенням краси. Досвідчений і професійний майстер зможе зробити красивим будь-якого клієнта, тому що в сучасній індустрії краси немає нічого неможливого. Майстер макіяжу повинен мати дуже тонке почуття стилю. Адже, щодня, за допомогою декоративної косметики йому потрібно виправляти недоліки і підкреслювати достоїнства. Я дивилася спостерігала, за роботою перукаря та візажиста і бачила, як люди виходять з перукарського салону з усмішкою та в гарному настрої, милуючись собою в дзеркалі. Значить, клієнти прийдуть сюди і ще, і труд перукаря та візажиста буде гідно ними винагороджуватися і люди з цими професіями - це майстри, які мають творчу роботу та створюють своїми руками красу. А ще роблять людей навколо красивішими та впевненішими в собі! 
Тепер, відчувши себе моделлю, на якій робили зачіску і макіяж, я можу спокійно сказати, що прекрасна половина людства, яка буде святкувати Новий рік у нашому місті може отримати кваліфіковані послуги перукарів та візажистів і залишитись задоволеною від отриманих послуг!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.