середу, 5 грудня 2018 р.

Волонтери — це звичайні люди

Міжнародний день волонтера відзначають 5 грудня. Команда Fun-Route присвячує дану публікацію найголовнішому волонтеру школи Ростіку, його помічникам Саші і Андрію.

За даними досліджень  фанроутівців , чим більше ти волонтериш, тим щасливішим ти стаєш.
Волонтер - це людина, яка добровільно займається за свій рахунок безоплатною суспільно корисною діяльністю.
Волонтерство – це не просто прояв доброї волі, а й велика відповідальність. Людина, яка хоче волонтерити, має це робити свідомо та відповідально. Для волонтера не достатньо бути просто добрим, потрібно бачити кінцеву мету своєї роботи, розуміти, яку суспільну користь вона приносить, усвідомлювати, що особисто йому дає волонтерство, які розвиває риси характеру, професійні навички тощо. До того ж, волонтер має знати свої права й обов’язки. 
У школі, хлопці займаються волонтерством вже давно і зарекомендували себе, як відповідальні та милосердні. Завжди готові прийти на допомогу у скрутну хвилину, для будь-кого.
Волонтери потрібні всюди: є діти, котрі потребують допомоги, є старенькі, хворі, інваліди, тварини. Потрібна допомога на фестивалях і в лікарнях, у притулках і на вулицях. Людина, яка хоче допомогти, має можливість реалізуватися. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.