середу, 19 грудня 2018 р.

Зроблено в Каховці

В кінці 2016 року заснована, в 2017-му почала свою діяльність в Каховці нова фабрика "Scanditex". Кінцевим її бенефіціаром виступає громадянин Швеції Фредрік Жиро. Відомий каховчанам Карл Стурен, співзасновник компанії «Чумак», порекомендував йому Каховку як гарне місце для інвестицій і заснування бізнесу, допоміг знайти приміщення, що пустувало.


Фабрика спеціалізується на пошивці замовлень для різних торгівельних марок, зараз - чохлів для дитячих шезлонгів і «кенгуру», з нового року планується виробництво авточохлів для концерну «Volkswagen». Підприємство засноване на 100% іноземних інвестицій, але "набирає обертів", виходить на самоокупність, розвивається, розширює територію, асортимент, штат, стрімко переходить з категорії малих в «середні».  Навчають працівників самостійно, з допомогою Ліцею сфери послуг або через Каховський міськрайонний центр зайнятості – у Новій Каховці.


Фабрика має дві закордонні фірми – партнера, які розробляють потрібні моделі, з Туреччини надходять готові технології для здійснення відшиву. Клієнти обирають постачальників, продукція реалізовується у всіх країнах ЄС, у Північній Америці, і на етикетках кожної одиниці товару позначено: «Зроблено в Каховці».


Взяв інтерв’ю в директора «Scanditex» Олександра Таранишина.(на фото) 
 Тищенко Данило 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.