понеділок, 10 грудня 2018 р.

Відкритий урок для військовослужбовців Навчального центру



Чому через десятки років війни повторюються? Чому наша держава має втрачати тисячі невинних людей? Ці та інші питання цікавлять учасників команди «Unicorn», яка змагається за перше місце у Міжрегіональному профорієнтаційному проекту «ПрофіКемп».
Рівно 74 роки тому територія нашої держави остаточно була визволена від фашистських окупантів. Країна втратила мільйони героїв, проте віра та надія на таку довгоочікувану волю і суверенітет завжди залишалася. Минали року, а український нарід продовжував сподіватися на щасливе життя. На жаль, незважаючи на отриману незалежність, нам знову доводиться боронити святу землю, доводити собі та всьому світові, що ми гідні бути самостійними. 
Ні для кого не секрет, що саме у Золочеві проходить навчання патріотів України, котрі готові її захищати. Відтак, хлопці та дівчата з «Unicorn» організували та провели для сучасних героїв інформаційний захід до річниці визволення Батьківщини. Військово-патріотичне дійство відбулося за активної підтримки кураторів команди – посадовців районної філії Львівського обласного центру зайнятості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.