вівторок, 18 грудня 2018 р.

Команда «MunkachBand». Даруємо тепло


Напередодні Різдвяних свят наші серця по-особливому наповнюються щирими почуттями надії і любові, бажанням дарувати щастя та добро. І ось сьогодні я, Даніелла, учасниця команди профікемпу «MunkachBand», спільно з Мукачівською учнівською радою старшокласників підготували приємний сюрприз для хворих діточок, які перебувають на лікуванні в Обласній дитячій лікарні. Поки медичні працівники лікують маленьких пацієнтів, то ми вирішили теж не сидіти склавши руки, а зробити щось із свого боку. Ідея з’явилась одразу – влаштувати концерт! Незабаром настане день Святого Миколая – довгоочікуване свято для усіх діток, особливо для тих, хто потребує допомоги, які найбільше чекають в цей час на турботу. Хочемо виріти, що хвилини радості і любові подаровані дітям, допоможуть їм швидше одужати! Також я дослідила хто такий волонтер? У сучасному світі цей рух набирає все більшої популярності. Волонтерами найчастіше стають молоді та енергійні люди, які хочуть допомагати іншим безоплатно. Я зрозуміла, що бути волонтером, це значить приділяти частину свого часу соціально значимим проектам, мета яких спрямована на покращення життя. Ця діяльність добровільна і сьогодні є стилем життя сучасної і молодої людини. Сьогодні у волонтерському русі бере участь більше ста мільйонів людей по всьому світу. Що може дати волонтерство для кожної особистості? Мною було виділено кілька важливих моментів:

- Волонтерство допомагає істотно підвищити свою самооцінку.
- Допомагаючи людям, дітям, природі, ми даруємо добро навколишньому світу. Стаємо частинкою чогось великого і грандіозного. Це змушує відчувати себе інакше, більш впевнено.
- Ця діяльність сприяє особистісному зростанню Волонтер отримує можливість подорожувати та покращити знання іноземної мови.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.