пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Команда «ЛюбоSvit» відвідала Олешківську районну раду

      Згідно координаційного плану роботи у червні місяці заплановано зустрічі команди  «ЛюбоSvit», учасниці  Міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «Профікемп»,   з представниками Олешківської районної державної адміністрації, Олешківської районної ради та мерії міста Олешки.

    Наразі відбулася перша зустріч. 21 червня   члени команди Олешківської гімназії  «ЛюбоSvit» разом зі своїми кураторами відвідали  Олешківську районну раду.




   Радник голови районної ради Шелудько Людмила Андріївна розповіла учням, що представляє собою районний орган місцевого самоврядування і як він працює. Поговорили і про перспективи розвитку нашого краю, його туристичну привабливість.


      Як зауважила Людмила Андріївна, час плине дуже швидко,  і можливо хтось із команди, набувши знань та  отримавши професію, буде обраний депутатом і  сидітиме  у цій сесійній залі, вирішуючи важливі питання розвитку нашої громади. Учні навіть приміряли крісла у президії районної ради і внесли свої пропозиції.
                                


      На завершення зустрічі Шелудько Людмила Андріївна побажала профікемпівцям  успішної   реалізації завдань проекту та креативності у популяризації туристичних об’єктів Олешшя.  


                                  

1 коментар:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.