пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Книги – морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить


Незважаючи на те, що надворі вже наповну господарює гаряче літо бориславським школярам зовсім не до відпочинку, адже вони – учасники міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «ПрофіКемп». Їхня команда «Oil City» активно готується до змагань та працює над створенням свого унікального туристичного маршруту, який презентуватимуть у фіналі конкурсу.
А як можна прорекламувати свій край, не знаючи його історії? Відтак, щоби детально вивчити визначні події, ознайомитися з непересічними особистостями, котрі жити та творили на теренах нафтового містечка, хлопці та дівчата разом з представниками Бориславської міської філії Львівського обласного центру зайнятості вирішили відвідати бібліотеку. Кожен з них знає, що великий Іван Франко писав: «Книги – морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить». У час суцільної компютеризації, на жаль, друковане слово втрачає популярність, одначе із запахом свіжонадрукованої палітурки та шелестом сторінок не порівняється жоден із сучасних гаджетів.
Під час відвідин книгозбірні юні краяни долучилися до дистанційного вишколу, як проводили посадовців Львівського ОЦЗ та представники ГО «Ангелик». Уважно вислухавши наставників, вони отримали неймовірний заряд позитивної енергії, стимул до згуртованої та спільної роботи, корисні поради тощо.
Переглядаючи величезні і зовсім крихітні книжки, учнівство дізналося чимало незвичних фактів, а від деякої інформації навіть роти самі роззявлялися. Плідно пропрацювавши та зробивши кілька вдалих кадрів, настав час перекусити та обговорити плани, стратегію та завдання на майбутнє. Попереду багато роботи, тож успіхів тобі, командо «Oil City»! До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.