середу, 13 червня 2018 р.

Навчально-тренінговий вебінар для "профікемпівців"

Сьогодні, 13 червня, у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся навчально-тренінговий вебінар за програмою дистанційного навчального курсу Міжрегіонального інноваційного проекту «ПрофіКемп» на тему "Херсонщина туристична" для учасників команд та координаторів проекту у районах: бібліотекарів, педагогів, працівників центрів зайнятості.
З початком цікавої краєзнавчої роботи привітав усіх Андрій Ігорович Кличановський, начальник відділу організації профорієнтації Херсонського обласного центру зайнятості, і побажав "профікемпівцям" не важкої праці, а захоплюючої незабутньої подорожі своїм краєм.
Попереду в учасників проекту вивчення свого рідного краю: знайомство, дослідження, краєзнавчі розвідки. Тож знання і досвід роботи спеціалістів дуже своєчасні. 
Сергій Валерійович Маслов, головний спеціаліст відділу розвитку рекреаційно-курортних територій Департаменту культури, туризму та курортів ОДА, зробив огляд туристичних проектів нашого краю. Зокрема, онлайн-ресурсу «Херсонщина туристична». 
"ПрофіКемп" - проект профорієнтаційний, тому дуже доречною і корисною для профікемпівців є інформація від наступного гостя - Віктора Володимировича Юрченко, завідувача кафедри туризму факультету "Природознавство, здоров'я людини та туризм" ХДУ. Віктор Володимирович розповів про факультет, спеціальності, туристичні маршрути, які розробляють студенти та про соціальний проект «Мандруймо Херсонщиною».
Координатор міжрегіонального проекту "ПрофіКемп" в Україні - Ольга Володимирівна Крижановська, заступник директора з організації обслуговування користувачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, підбила підсумок начально-тренінгового вебінару.
Дуже дякуємо нашим гостям за допомогу у проведені вебінару.
Це був вдалий початок. В добру путь, "профікемпівці"!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.