середу, 27 червня 2018 р.

Заручились підтримкою ЗМІ

Посадовці Бориславської міської філії Львівського ОЦЗ дуже серйозно готують свою команду OilCity до участі у Міжрегіональному інноваційному проекті ПрофіКемп GROUP. Уже й представників ЗМІ підключають!
Якщо ти в малому місті хочеш донести до його мешканців важливу інформацію, то тобі дорога на радіо. А якщо ти живеш у Бориславі, то маєш піти на "Радіо Слово".
Так і зробили нещодавно посадовці Бориславської філії ЛОЦЗ. Нам дуже важливо, щоб якомога більше людей дізнались про міжрегіональний профорієнтаційний проект для учнівської молоді «ПрофіКемп» , адже в ньому бере участь команда міста Борислава, що має назву OilCity, до складу якої входять учні першої школи.
Результати зустрічі директора місцевої служби зайнятості Галини Цибенко з керівником радіостудії Тетяною Шереметою виправдали всі очікування. Адже ми не тільки заручились інформаційною підтримкою авторитетного в нашому місті засобу масової інформації, але й домовилися про методичну допомогу для школярів в ході реалізації цього проекту. Позаяк поради таких досвідчених журналістів як Тетяна Шеремета, Наталка Кучер та Тетяна Дідух ой як знадобляться бориславським профікемпівцям.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.