середу, 27 червня 2018 р.

«Білі Хорвати» малими кроками простують до великої мети

Днями члени команди-учасниці Міжрегіонального інноваційного проекту «ПрофікКемп» із Миколаєва «Білі Хорвати» разом з представниками Львівського обласного центру зайнятості, районної філії ЛОЦЗ і ГО «Ангелик» активно працювали у районній бібліотеці над створенням відеопрезентації шкільного гурту. 
Представники громадської організації – Микола, Оля та Данило – охоче поділилися з присутніми корисною інформацією, дали низку цінних рекомендацій та порад. Зокрема пан Микола змотивував школярів не тільки до подальшої роботи над проектом «ПрофіКемп», але й поділився знаннями про те, як організувати своє подальше життя, щоб досягти успіху, якими принципами керуватися під час вибору професії, наголосивши, що при цьому кожний повинен обов’язково враховувати своє хобі, захоплення та уподобання. Він закликав хлопців і дівчат щоденно формувати конкретні цілі та малими кроками, але впевнено та наполегливо, простувати до великої мети. А ще – постійно працювати над підвищенням самооцінки, відточувати уміння самопрезентації тощо.
Із виступу керівника Миколаївської центральної бібліотечної системи Віри Дмитрівни Блискун діти дізналися, що на теренах району, а саме у селі Мала Воля, колись проживав автор легендарної повстанської пісні «Лента за лентою» Микола Сорокаліт. П. Оля розповіла про окремі тонкощі створення іміджевого ролика, а куратор команди з «ангеликів» Данило запевнив, що і словом, і ділом буде допомагати учням шукати цікаві факти, узагальнювати їх, робити висновки, які знадобляться під час реалізації власного доробку.
x

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.