пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Формула успіху профікемпиків – докладати максиму зусиль




Онлайн-вишкіл для учасників-команд міжрегіонального інноваційного проекту із профорієнтації учнівської молоді «ПрофіКемп» відбувся вчора, 21.06.2018 року, у приміщенні Львівського обласного центру зайнятості за участю заступника директора ОЦЗ Оксани Іванчук, засновника громадської організації «Ангелик» Василя Ганіткевича та його підопічних.
Першою до учнів із міст Львова та Борислава, а також Стрийського, Миколаївського, Золочівського та Сколівського районів звернулася Оксана Степанівна. Вона привітала присутніх з початком літніх канікул, проте зауважила, що для них – це не лише час відпочинку, а період плідної роботи над створенням власних унікальних маршрутів задля прослави свого рідного краю і звичайно перемоги не лише на обласному, але й на всеукраїнському етапі змагань.

Про важливість систематичної комунікації як між собою, так з навколишнім світом говорив Василь Іванович, раз у раз наголошуючи, що задля найкращого результату варто максимально використовувати різноманітні Інтернет-ресурси, у тому числі блоги, соціальну мережу Фейсбук, Інстаграм тощо. Він звернув увагу хлопців і дівчат на недоліки у їхній роботі та певні недопрацювання. А капітанам команд перелічив головні завдання, що потребують якнайкращого виконання.
– Не бійтеся ставити запитання, якщо вам щось незрозуміло, працюйте на результат, будьте активними і все у нас неодмінно вийде, – підтримував Василь Ганіткевич бойовий дух дітлахів, котрі дивилися з екрану величезного проектора. А завдяки використанню сучасних технологій, здавалося, що вони зовсім поруч, а не за десятки, а той сотню кілометрів.
Під час інтерактивної зустрічі вдалося також обговорити різні організаційні питання, узгодити графік виїзних зустрічей з командами з метою огляду їхніх напрацювань, уточнити, яку допомогу вони потребують від посадовців служби зайнятості та своїх кураторів з ГО «Ангелик», відповісти на актуальні питання. Дехто ще розгублено кліпав очима і нотував кожне слово, сказане спікерами, інші ж ствердно кивали головами на знак того, що зі всім погоджуються і працюють у правильному руслі.

– Успіхів Вам і шаленого натхнення! Вперед до перемоги! – підбадьорила Оксана Іванчук юних профікемпиків наприкінці онлайн-бесіди.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.