четвер, 14 червня 2018 р.

«ProfiЛіц»: визначаємо перспективи краю!!!


Почнемо з цитати: «Мені було дуже цікаво побувати у Палаці культури та послухати розповідь представника влади. Сподіваюся, що надалі наші зустрічі будуть ще цікавішими»

         13 червня ліцеїсти  зустрілися з Зарудною Наталею Сергіївною, начальником відділу культури і туризму Новокаховської міської ради. 



           Говорили про туристичну привабливість і унікальність нашого краю та про перспективні проекти його розвитку.



         Наталя Сергіївна охопила різні сфери культурного життя міста, детально зупинившись на тих,  які сьогодні успішно функціонують, розвиваються та приваблюють туристів з усієї України , а саме: еко-туризм, спортивний та екскурсійний туризм. Наприклад, у цьому році близько 1500 туристів у  Новій Каховці уже відвідали Парк сімейного відпочинку «Казкову діброву» («ProfiЛіц» згодом обов’язково розкажуть чому туди варто сходити)


         Дітей надзвичайно зацікавила розповідь про перспективні проекти, зокрема «Острів козачий» на якому планують відкрити: зону відпочинку для всіх бажаючих (пляжі, магазини і т.д.), «Екстрим-зону» та Vip-зону.
Враження від почутого : «Я думаю, що це дуже перспективно, бо багато людей захочуть провести час зі своєю сімєю, друзями… і нам було дуже потрібно саме таке місце відпочинку» 
         Крім того Наталя Сергіївна анонсувала команді фільм про Нову Каховку, показ якого заплановано на 28 червня. Автори працювали в київських архівах і обіцяють показати цікаві новинки про Григора Довженка, Олександра Довженка  і  про місто взагалі.
         Задоволенні зустріччю і сповнені  емоцій, наша команда відправилася до міської бібліотеки для дітей, щоб взяти участь у вебінарі  «Херсонщина туристична». 
 
Далі буде….

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.