четвер, 14 червня 2018 р.

Планування роботи Свалявщини



29 травня 2018 р. директор Свалявської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Ганна Івановчик взяла участь у роботі наради директорів шкіл району, яка відбулася на базі відділу освіти Свалявської райдержадміністрації.
Під час свого виступу вона розповіла про те, що у травні стартував міжрегіональний профорієнтаційний проект для учнівської молоді під назвою «ПрофіКемп». Учасниками цього проекту стануть і школярі Свалявщини.
Проектом передбачено сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку шляхом підвищення їх поінформованості про розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину, привернення уваги молоді до одного з перспективних напрямків економічного розвитку області – туризму, в тому числі зеленого, сільського та агротуризму. Результатом роботи стане створення учасниками Проекту інформаційного банку даних щодо туристичної привабливості області для подальшого його використання у мережі Інтернет.
Учні 9-х класів будуть виконувати різноманітні завдання: від визначення туристично-привабливих об’єктів дослідження та складання туристично-екскурсійних маршрутів до розроблення та реалізації PR-кампанії власного екскурсійного маршруту та туристичних об’єктів.
ПрофіКемп унікальний за своїм змістом та суттю проект, який об’єднає молодь нашої країни. Участь у проекті надасть учням додаткових знань, впевненості у собі, своєму розвитку, що так необхідно задля формування фахової успішної молоді.


Джерело:  https://www.facebook.com/Свалявська-районна-філія-Закарпатського-обласного-центру-зайнятості

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.