четвер, 14 червня 2018 р.

Дистанційне навчання "профікемпівців" триває

14 червня 2018 року у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся другий навчально-тренінговий вебінар за програмою дистанційного навчального курсу Міжрегіонального інноваційного проекту «ПрофіКемп».
По темі «Організація роботи в експедиції» з питання «Техніка безпеки під час експедицій у польовихроботах» виступила Інна Володимирівна Коваленко, методист КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ХОР.
Інна Володимирівна познайомила учасників вебінару зі змістом документу «Інструкція з безпеки життя під час екскурсій та експедицій», що допоможе координаторам команд проводити інструктаж з техніки безпеки на місцях.
Під час вебінару відбувся тренінг «Робота в блозі проекту та соцмережах».
Досліджуючи рідний край, учасники команд будуть збирати матеріали: документи, фото та відео, щоб потім створити цікаву екскурсію. 
"Профікемпівцям" було запропоновано переглянути відеопоради "Про роботу з відеоматеріалами" від режисера Леоніда Єжурова. 
Марія Олександрівна Франковська, головний методист відділу бібліотечних прогнозувань та інновацій, розповіла правила створення акаунту в Google, нагадала вимоги до формату тексту, ілюстративних матеріалів постів, які будуть публікуватися в блозі проекту, вчила, як розміщувати відео у блозі та відповідала на запитання, які учасники вебінару писали в коментарях.
Хочеться відзначити високу активність «профікемпівців»  – до вебінару приєдналися всі одинадцять команд Херсонської області, а також зацікавлені колеги з Рівненщини.
Бажаємо "профікемпівцям" цікавих досліджень, нових відкриттів і задоволення від цієї діяльності!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.