суботу, 23 червня 2018 р.

Стрийська команда «Раціо» також в темі


А поки все учнівство активно відпочиває, насолоджуючись літніми канікулами, сонечком, теплом, купанням у водоймах чи різними турпоходами, стрийська команда «Раціо», яка бере участь у міжрегіональному інноваційному проекті з профорієнтації молоді «ПрофіКемп», працює у поті чола.
Днями хлопці та дівчата зі Семегинівської середньої загальноосвітньої школи завітали до Стрийського міськрайонного центру зайнятості з тим, аби познайомиться з призначенням та організацією роботи функціональних секторів держустанови, поспілкуватися з працівниками СЗ, дізнатися, яка ситуація на локальному ринку праці тощо.
Під час відвідин урядової структури школярі взяли участь в онлайн-вишколі учасників «ПрофіКемпу». Вчимось, аналізуємо, прислухаємось до порад – саме на таких трьох «китах» була побудована відеоконференція між обласним центром зайнятості та 6 командами з Львівщини.
А незабаром юні стрийчани продемонструють посадовцям ОЦЗ і своєму наставнику з громадської організації «Ангелик», плоди власної праці, а саме – презентуватимуть унікальний туристичний маршрут визначними місцями рідного краю. Тож бажаємо успіхів Вам, дітвора!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.