пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Команда «ПрофіГід» веде дослідження краю


Учнівство Сколівщини продовжує вивчати історико-краєзнавчу та рекреаційну привабливість рідного краю у рамках участі в інноваційному профорієнтаційну проекті «ПрофіКемп». Так, днями хлопці та дівчата відвідали перший обєкт, що буде включений до туристичного маршруту. Центр Бойківщини цікавий своєю багатою культурою, традиціями, оповитий карпатськими легендами та переказами, а тому є особливим місцем, сакральним, таким, що варто відвідати. Під час пізнавальної екскурсії юні особи відкрили незвідані досі факти та події, які незабаром презентуватимуть не лише суперникам, але й гостям регіону.

Навчально-дослідницький етап роботи над пілотним проектом супроводжується фото- та відеозйомками, жвавими розмовами та дискусіями, а ще жартами та щирою вірою у перемогу!
Також нещодавно команда «ПрофіГід» завітала вгості до Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості з тим, аби взяти участь у онлайн-навчанні, послухати поради від заступника директора ОЦЗ Оксани Іванчук і засновника ГО «Ангелик» Василя Ганіткевича.
Завдяки формату відеоконференції, усі 6 команд бачили один одного та безпосередньо могли поспілкуватися. Під час інтерактивного заходу розглядалися проблемні аспекти, що стосуються основ проведення піар-компанії, а опісля конструктивного виступу спікерів, дітвора отримала низку відповідей на актуальні запитання.
Далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.