четвер, 21 червня 2018 р.

БЕЗПЕКА - ПОНАД УСЕ!

21 червня учасники Скадовської команди  Міжрегіонального інноваційного проекту із профорієнтації учнівської молоді «ПрофіКемп»  зібралися  у стінах Центральної бібліотеки для дітей, щоб вивчити правила поведінки на воді, адже туристичний маршрут, яким подорожуватимуть юні краєзнавці, пролягатиме  Джарилгацькою затокою.



Щоб убезпечити дітей,  бібліотекар, куратор проекту у Скадовському районі  Свашенко Валентина Володимирівна розповіла їм  прості правила поведінки на водоймах  та навчила надавати  першу допомогу потерпілим.               Валентина Володимирівна розповіла, що потрібно робити і куди телефонувати у разі небезпечної ситуації. 

Куратор продемонструвала способи та методи порятунку потопальників і показала, як правильно надати першу домедичну допомогу. Також вона розповіла дітям, як і де потрібно відпочивати у Скадовську, аби не наразити себе на небезпеку.



Слухачі з великим інтересом сприйняли  корисну інформацію, ставили запитання, а також брали активну участь у демонстрації засобів порятунку. На завершення усі отримали пам’ятки з правилами безпечного поводження на водоймах.
Такі заходи дозволяють із раннього віку закласти основи безпечної поведінки, які можуть стати в нагоді дітям у надзвичайних ситуаціях.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.