четвер, 7 червня 2018 р.

«Profiліц» у «ПрофіКепмі»!!!



Нова Каховка долучається до міжрегіонального  інноваційного проекту з профорієнтації !!!
Дивіться на Херсонщину очима новокаховської молоді)!!!


Саме ці юнаки і дівчатка протягом всього проекту будуть ходити вулицями і стежками, тропами і населеними пунктами, шукати, розкривати і дивувати самобутністю нашого краю.
Тож, знайомтеся:  Весела, амбітна, і однаково неподібна  команда Новокаховського техніко-економічного ліцею - «Profiліц»


         Найперше ліцеїсти подалися до Центральної міської бібліотеки, бо саме ця бібліотека є методичним центром, саме тут зберігаються рідкісні матеріали і книжки з краєзнавства. Організована в липні 1953 року, сьогодні головна бібліотека Новокаховської ЦБС є сучасним інформаційним центром у місті.


         Про літературне краєзнавство говорила з нами провідний бібліотекар Осадча Ірина Василівна.



 Побували ліцеїсти у кабінеті з краєзнавства, в якому зберігаються книги та  статті про область в цілому, а також матеріали про історичні і культурні особливості міста.



Крім того познайомилися з творчістю місцевих письменників, а також згадали імена, тих хто прославляв наш край у спорті і мистецтві.
Бібліотекарі міської бібліотеки пообіцяли команді надавати для використання всі матеріали, пов’язані з Херсонщиною та забезпечити бібліографічною інформацією нашу молодь.

Свої враження і емоції  від побаченого Profiліцівці будуть фіксувати на світлинах, а от думки ми записуємо до блокнотика)


Отож, краща цитата дня  від «Profiліц»: «Бібліотека зберігає інформацію, яка допоможе розвити наше уявлення про історію міста»!
Ось так, друзі, і ніяк інакше!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.