четвер, 18 квітня 2019 р.

Творча майстерня з писанкарства


За кілька тижнів до Великодня у Синівській ЗОШ І-ІІІ ст. розпочала роботу творча майстерня з писанкарства «Сонце на долоні», яку очолює завідувачка шкільного музею «Перлина» Шевчук Катерина Василівна.   Усі бажаючі  мають прекрасну нагоду навчитися виготовляти Великодні українські писанки.
До слова, учні та вчителі нашої школи навчилися писати писанки 10 років тому. Саме у 2009 році у нас проводила майстер-клас відома рівненська писанкарка Наталія Дребот. Відтоді щороку навесні усі бажаючі творять диво власними руками.
У теплій затишній атмосфері діти знайомляться з традиціями українського писанкарства, з технологією розпису писанок  та власноруч створюють Великодні писанки, які стануть окрасою Великоднього кошика.
Зробити великодні писанки  може кожен! А все що вам треба –  це бажання та трішки часу! Незалежно від того, чи ви вперше берете до рук писачок, чи вже не перший рік маєте з ним справу,  ви зможете створити справжній шедевр.
Треба відзначити, що активними учасниками творчої майстерні є профікемпівці з команди «Вільний вітер», які допомагали опанувати мистецтво писанкарства для  молодших школярів.
 Бажаємо  усім щасливого Великодня!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.