вівторок, 16 квітня 2019 р.

«ОЛЕШШЯ ВРАЖАЄ!». ЩАСЛИВИЙ ДЕНЬ КОМАНДИ «ЛЮБОSVIT».

      «Олешшя вражає!". Під таким гаслом працювала цілий рік команда "ЛюбоSvit" у міжрегіональному інноваційному проекті з профорієнтації учнівської молоді "ПрофіКемп", ініціаторами якого є Херсонський обласний центр зайнятості та Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.
       В Олешківському районі над реалізацією проекту вже традиційно плідно співпрацювали Олешківська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості, Олешківська гімназія та КЗ Олешківська центральна районна бібліотека.
    Ми горді тим, що саме на Херсонщині стартував такий, вже відомий не тільки в Україні, а й у світі, профорієнтаційний краєзнавчий проект. За рік роботи, який пролетів дуже швидко, команда дослідила багато туристично привабливих об’єктів Олешківського району, створивши свій туристичний маршрут, розробила серію рекламних буклетів та постерів, провела рекламну кампанію, виготовила сувенірну продукцію та  підготувала сценічну презентацію.
Д               І ось, 11 квітня, у Новій Каховці відбувся обласний фінал цього цікавого, 
             пізнавального, пошукового, рекламного, корисного та дуже важливого для                     розвитку туризму на Херсонщині проекту.




   Підбито підсумки роботи у проекті усіх команд-учасниць.
   Для команди "ЛюбоSvit" цей день був щасливим.


 За підсумками річної  роботи у «ПрофіКемпі» команду "ЛюбоSvit" Олешківського району відзначено:
- у категорії «Краща сценічна презентація туристичного маршруту»
 - ІІІ місце;


         - у категорії "Кращий туристичний маршрут" - І місце;

         - у категорії "Краща PR-кампанія" - ІІІ місце;
         -у категорії "Оригінальна сувенірна продукція" (виготовлення, експозиція та презентація) - номінація "Вибір учасників" (за підсумками загального голосування команд і гостей заходу);



         -в індивідуальній категорії "Кращий гід-екскурсовод" - ІІІ місце ( Чорнуха Олена); 


       Подяками за активну організацію роботу в проекті нагороджено кураторів  Ямпольську Л.І., заступника директора по роботі з дітьми КЗ Олешківська центральна районна бібліотека та  Гвоздьову Н. М., завідувача  шкільної бібліотеки Олешківської гімназії.


      А ще, дуже приємно було під час презентації сувенірної продукції почути слова подяки від Коваленка Володимира Івановича, мера Нової Каховки за нашу любов до маленької батьківщини та своєї справи.


      Дякуємо організаторам за цікавий проект, а Новій Каховці за гостинність.
      І ласкаво просимо  на гостини в  Олешківський край!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.