пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

"ПрофіКемп": обласний фінал на Херсонщині

11 квітня одинадцять команд з усіх куточків Херсонщини зібралися у гостинній Новій Каховці на фінальний захід обласного етапу міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді "ПрофіКемп".

***
Із ранку команди змагалися за право виходу в фінал у найвидовищнішій категорії - сценічній PR-презентації власного туристичного маршруту, а також у категорії "Оригінальна сувенірна продукція", очікували рішення експертів та журі щодо лідерства у інших категоріях, за роботу в яких команди відзвітували напередодні в онлайновому форматі. А ще - знайомились із професіями, затребуваними на ринку праці Херсонщини, на Ярмарку професій, що розгорнувся на майдані перед Палацом культури під теплим квітневим сонечком, переглядали експозицію сувенірів, які самі ж виготовляли разом зі своїми кураторами, і "голосували" за ту з них, що сподобалась найбільше, - в очікуванні урочистої миті, коли у концертній залі пролунають закличні фанфари і розпочнеться змагання фіналістів і з нетерпінням очікувана церемонія нагородження. 
Учасників заходу привітали Клюцевський Володимир Іванович, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації, Коваленко Володимир Іванович, міський голова Нової Каховки, ініціатори та співорганізатори міжрегіонального проекту - Єрашов Євгеній Олександрович, директор Херсонського обласного центру зайнятості, і Бардашевська Анна Іванівна, директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Виступи чотирьох команд-фіналістів - змістовні і яскраві, винахідливі й креативні, вражаюче талановиті і захоплююче артистичні - тримали в напрузі головне журі фіналу, адже кожен виступ мав свої привабливі родзинки у презентації туристичних переваг рідного краю. Та перемогу у підсумку команди Скадовського району навряд чи можна назвати несподіванкою - адже команди з курортного чорноморського узбережжя традиційно посідають лідерські позиції у обласних "профі"-проектах. От й цього разу: члени журі були майже одностайними у визначенні команди-переможця.
Віце-чемпіони поступились лідерам всього лиш на кілька балів, - до того ж друге місце вибороли одразу дві команди - Генічеського району і міста Гола Пристань.

Третє місце у гострій конкурентній боротьбі посіли "профікемпівці" із команди "ЛюбоSvit" Олешківського району.

***
Як же розподілились інші нагороди? - Телеграфно:
- у категорії "Кращий туристичний маршрут":
І місце - команди міста Каховка та Олешківського району;
ІІ місце - команди міста Нова Каховка та Генічеського району;
ІІІ місце - команда Білозерського району.
- у категорії "Краща PR-кампанія":
І місце - команда міста Каховка;
ІІ місце - команда міста Нова Каховка;
ІІІ місце - команди міста Гола Пристань, Каланчацького і Олешківського районів.
В індивідуальній категорії "Кращий гід-екскурсовод":
І місце - Смирнов Даніїл (команда Скадовського району);
ІІ місце - Майстренко Софія (команда м. Каховка) і Толчева Ольга (команда Генічеського району);
ІІІ місце - Керпань Анастасія (команда Бериславського району), Чорнуха Олена (команда Олешківського району) і Козленкова Анна (команда Чаплинського району).

У категорії "Оригінальна сувенірна продукція" (виготовлення, експозиція та презентація):
І місце - команда міста Каховка;
ІІ місце - команда Чаплинського району;
ІІІ місце - команда Великоолександрівського району;
номінація "Вибір учасників" (за підсумками загального голосування команд і гостей заходу) - команда Олешківського району.

Подяками за роботу в проекті, за організацію дослідницької та творчої діяльності команд, систематичне висвітлення подій і заходів проекту на веб-ресурсах,у соцмережах та у ЗМІ нагороджено кураторів команд із числа працівників центрів зайнятості, бібліотекарів та працівників освіти.

***
А ось і фінал: команди на сцені, дипломи, кубки і пам'ятні сувеніри вже вручені! 
До зустрічі в Скадовську на міжрегіональному фіналі "ПрофіКемпу"!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.