пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

Золочівщина має бренди, якими може сміло пишатися!!!

Учасники команди "Unicorn" разом із своїми однокласниками мали змогу познайомитися та поспілкуватися з Олійником Михайлом Володимировичем, який є директором компанії "Карпатські мінеральні води".

Підприємство "Карпатські мінеральні води" є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв вже більше ніж 15 років. Це потужне підприємство з сучасним обладнанням та системами контролю якості, що відповідають вимогам міжнародних стандартів, розташоване на великому Струтинському родовищі підземних прісних вод. Мінеральна вода видобувається з двох свердловин на глибині 90 метрів із природного джерела без будь-якого контакту з людиною. Виробництво знаходиться біля джерела, і вода зі свердловин надходить на лінії розливу по трубопроводу. У процесі розливу вода проходить лише механічну обробку, тобто всі корисні мінеральні речовини залишаються в її складі. На підприємстві встановлені швидкісні лінії розливу, що дають змогу розливати воду в пляшки, не змінюючи її складу.
Також, не можливо не відмітити, що вода має сертифікат якості "Добрий знак"— це незалежна система оцінки якості та безпеки продуктів харчування в Україні.
За словами Михайла Володимировича: "Головна мета нашого виробництва - приносити смак і задоволення в життя людей, пропонуючи їм якісні продукти "
Ми раді, що в нашому Золочівському районі є таке якісне та перспективне підприємство, як "Карпатські мінеральні води".
Ваш #юнікорн 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.