понеділок, 8 квітня 2019 р.

Старовинне та незвичайне місто.


  Місто, де колись промайнуло справжнє чудо: вночі перед Різдвом 1936 року, за спогадами місцевих мешканців, у старенькому дерев’яному храмі з’явилося дивне світло – сіяла запрестольна ікона Розп'яття Ісуса Христа, на яку в той час мало хто звертав увагу. Дивна подія привернула увагу багатьох мирян. Так виглядало, наче хтось по ньому зверху вниз водить ліхтариком. Паламар почав бити у дзвони, як на пожежу. Люди не знали, що коїться, клякали і плакали. Світло не зникало. Світило як і вдень, так і вночі. З того часу ікона стала чудотворною і перетворилася на місце паломництва. 
 Також це центр килимарства. Унікальність  килимів полягає у тому, що вони цілком екологічні, а плетуть їх виключно вручну, що додає їм ще більшої цінності в очах туристів.
 Місто де розташовані українські історичні пам*ятки, де живуть гостинні і привітні люди. Це Глиняни - край, де вирує життя протягом століть.
Автор відео
Анастасія Гутор
  Ці відео для кожного з вас про відчутний відблиск історії й різноманітність сучасного життя в незвичайному місті України.
Ваш юнікорн

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.