середу, 29 травня 2019 р.

Oil City. PR-кампанія триває.

Команда OilCity використовує будь-які можливості для піару свого екскурсійного маршруту «Туристичне Ельдорадо». Цього разу нас зустрічав Київ. Ми радо відгукнулись на запрошення міського голови Ігоря Яворського взяти участь в фестивалі «Країна Франкіана», присвяченому світлій пам’яті нашого земляка Івана Франка.
Куратори команди, серед яких фахівці служби зайнятості та Центральної бібліотечної системи, розповідали киянам та гостям столиці про туристичні принади Борислава, Східниці та їх околиць.

Разом з нами до Києва помандрували і майстрині виробів з сіна та ляльок – мотанок, що під час проекту «ПрофіКемп» навчали учасників команди таких цікавих ремесел.







Всі наші очікування від участі в цьому дійстві більш, ніж виправдались. В когось зацікавлення було виписано на обличчі, хтось активно ділився враженнями, а були й такі, що запитували, де такий тур можна придбати і скільки він коштує. Байдужих до нашої інформації просто не виявилось. Можливо це такий день був особливий – день Києва.
Як Вам таке:
«Чи то можливо, щоб нафтове обладнання, яке працювало ще на початку XX століття діяло і сьогодні», - дивувались одні. 

«Борислав посідав третє місце в світі за обсягами видобутку нафти?» - не йняли віри інші.
«Були у Ваших краях на відпочинку неодноразово, пили цілющу «Нафтусю», але не знали, що поблизу стільки цікавого», - з розчаруванням висловлювались деякі.
«Це насправді проект для школярів? Невже, в нас молодь таким чином може бути задіяна?» - приємно вражені окремі співрозмовники.
 
«Дякую, що Ви підійшли до мене. Було надзвичайно приємно дізнатись, що служба зайнятості дбає про професійне майбутнє учнівської молоді, застосовуючи такі цікаві форми роботи» - не стримував своїх емоцій молодий батько, що завітав на плошу Івана Франка зі своєю донею шкільного віку.
 «Ми плануємо цьогорічний відпочинок в Східниці і інформація про цікаві місця, які можна відвідати у Ваших краях, отримана дуже своєчасно», - дякували дві подруги літнього віку.

























«Незабаром буду у Львові. Цікавлюсь інженерно-промисловим туризмом. А де цей тур можна придбати?», - задав запитання молодий чоловік.

…Перелік відгуків та вражень можна продовжувати ще довго, бо в цей день ми поспілкувались з сотнями відвідувачів фестивалю. На згадку про наше спілкування, бажаючі отримували путівники, буклети та флаєри, розроблені командою #OilCity. Відвідувачі фестивалю могли також придбати сувенірну продукцію, взяти участь в майстер-класах, вікторинах послухати народну, джазову чи рок музику у виконанні гуртів з Борислава та Дрогобича. 




























Підведемо підсумок: «Туристичне Ельдорадо» вже побувало у Львові, Баку, Києві. А далі нас чекає СКАДОВСЬК! Будемо дивувати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.