понеділок, 20 травня 2019 р.

РІВНЕНСЬКА КОМАНДА ГОТУЄТЬСЯ ДО ФІНАЛЬНОЇ БИТВИ КРАЄЗНАВЦІВ


У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості готують кваліфікованих робітників за однією із найперспективніших професій – «Агент з організації туризму». Педагоги мають великий та цікавий досвід взаємодії із туроператорами та агенціями, залучаючи їх до навчального процесу, а випускники стають провідними фахівцями у галузі туризму, - саме вони можуть надати цінні поради нашим «профікемпівцям».
Зауважимо, що суперниками для юних дослідників Рівненщини у фіналі даного проекту в червні 2019 року у м.Скадовськ будуть команди Львівщини, Херсонщини і Закарпаття. Погодьтеся, конкуренція серйозна!
Однією з вимог конкурсу – усний виступ гіда-екскурсовода.
Керівник групи Інна Лугова розповідає: «Пізнавально-дослідницька робота над презентацією відпрацьованого учнями маршруту ведеться активно і скрупульозно: опрацьовано «море» літератури та переглянуто багато відео про Млинівщину та Демидівшину, аби віднайти «сокровенні» свідчення і пам’ятки». Технічну допомогу у підготовці до конкурсу учням надає фахівець РЦПТО Руслан Слободенюк. На даному етапі школярі відпрацьовують виразне чітке мовлення.



Звісно, учні націлені на успіх та перемогу! Але, яким би не був результат фіналу конкурсу, - ця надзвичайно захоплююча, творча і пізнавальна робота команди закоханих у рідний край дослідників неодмінно сприятиме високому інтелектуальному розвитку дітей, формуванню в них відповідальної громадянської позиції і, безперечно, відкриє шлях у завжди сучасну професію агента з організації туризму. Побажаймо ж нашій команді гідної оцінки їхньої праці у Херсоні, а також натхненного пошуку і нових відкриттів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.