понеділок, 20 травня 2019 р.

Ярмарок кар’єри "Обирай професію правильно"

У День Вишиванки на Рахівщині відбулося загальноміське свято  під назвою Ярмарок кар'єри, яке зібрало старшокласників всіх Рахівських шкіл. Ведучими свята були учасники команди Fun-Route.


На ярмарці можна придбати, що завгодно. На святі була нагода придбати професію до душі. Адже, правильно обрати професію – справа нелегка. Молодій людині, перед якою стоїть таке завдання, необхідно визначитись в усій гамі різноманітного та багатогранного світу професій, зрозуміти їхній зміст, зуміти реально оцінити свої можливості та здібності.











Програма проведення включала в себе три локації: перша сценічна, де відбувся виступ команди «Fun-Route», переможців обласного масового профорієнтаційного заходу «Туристичний ПрофіКемп», які представлятимуть Закарпатську область у місті Скадовську на міжрегіональному етапі.
У другій локації розмістилися презентаційні столики підприємств, орнізацій, установ району, представники яких і демострували майстер класи з актуальних професій. Активну участь у заході взяли представники Державної прикордонної служби України, ДП Рахівського ЛДГ, Карпатського біосферного заповідника, Бюро правової допомоги, ПРАТ МК "Трибушани", Державної пожежно-рятувальної частини, Рахівської районної лікарні, Рахівського районного відділу національної поліції України в Закарпатській області, Рахівського військового комісаріату, відділення Приватбанку, ФОП Жигуц Інна, Пукман Олексій, Дудчук Ольга.
Також, команда «Fun-Route» в трєтій локації презентувала відеоролики про актуальні професії, які досліджували за сприяння таких роботодавців як: ТОВ "Бочкор і сини", ТОВ "ВГСМ" , Рахівського споживчого товариства, Крафти Бийла, Цуперяка Сергія та вище згаданих представників ПОУ.

Народна мудрість каже: щасливий той, хто радісно йде на роботу і з радістю повертається додому. Але, щоб радісно було йти на роботу, треба одержувати від неї задоволення, а це залежить від вдало обраної професії. Вибір професії — це справа не одного дня. 
Тож - обирайте професію правильно! Нехай щастить!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.