четвер, 16 травня 2019 р.

Знайомимо з проектом освітян ОТГ


Рівненський міський центр зайнятості є майданчиком проведення семінарів щодо налагодження ефективної співпраці служби зайнятості з об’єднаними територіальними громадами Рівненської області. На семінар «Соціальне партнерство, як важлива складова ефективної профорієнтації та професійної адаптації мешканців ОТГ»  приїхали начальники відділів активної підтримки безробітних філій Рівненського обласного центру зайнятості та директори опорних навчальних закладів ОТГ Рівненщини.


Важливими питаннями для обговорення є  формування єдиної системи профорієнтаційних послуг в рамках місцевих партнерств зайнятості, оперативне надання профорієнтаційних послуг в об’єднаних територіальних громадах області та координація цієї роботи. Упродовж семінару його учасники обмінювались досвідом та активно спілкувалися.


Під час даної зустрічі Леся Парчук, начальник відділу профорієнтаці ОЦЗ презентувала для директорів шкіл ОТГ інноваційний профорієнтаційний проект "Знай і люби свій край" (Профікемп). Вона розповіла їм про новий досвід співпраці центрів зайнятості, закладів освіти та культури, набутий  в рамках реалізації проекту, представила напрямки за якими працювали профікемпівські команди і перспективи продовження спільної профорієнтаційної роботи.
 Таким чином проведено своєрідну PR-кампанію проекту серед освітян об’єднаних територіальних громад  області. Кожен учасник заходу отримав роздаткові матеріали, з якими зможуть познайомитись педагоги  найвіддаленіших шкіл Рівненщини.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.