четвер, 17 травня 2018 р.

"ПрофіКемп": святковий початок

Усі команди нового міжрегіонального проекту "ПрофіКемп", організатори та почесні гості зустрілися сьогодні у Новій Каховці, щоб разом дати старт новому спільному починанню.
Вже з десятої ранку на площі перед Палацом культури - центральною локацією заходу - розгорнувся профорієнтаційний ярмарок.
Професійно-технічні заклади та коледжі Нової Каховки запрошували на навчання, демонструючи професії на стендових презентаціях продукції, майстер-класах та дегустаціях.
Надзвичайно гарна зала Палацу культури засяяла українським колоритом, адже майже всі присутні цього дня одяглися у вишиванки.
Учасників і партнерів проекту привітали організатори проекту та почесні гості:
- Чабан Вадим Іванович, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації,
- Єрашов Євгеній Олександрович, директор Херсонського обласного центру зайнятості, заслужений працівник соціальної сфери України,
- Гордієнко Алла Іванівна, генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник культури України, кавалер ордену "За заслуги", кандидат культурологічних наук,
- Лешик Святослав Володимирович, начальник управління міжнародного співробітництва, зв'язків з громадскістю та ЗМІ Державної служби зайнятості (Центральний апарат),
- Бондіні Інна Анатоліївна, заступник начальника управління профорієнтації, профнавчання та навчальних закладів Державної служби зайнятості (Центральний апарат),
- Бардашевська Анна Іванівна, директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, заслужений працівник культури України,
- Коваленко Володимир Іванович, міський голова Нової Каховки - гостинний господар міста, що стало базою проведення заходу. 
Почесні гості подякували організаторам за такий цікавий та творчий проект. А учасникам побажали попутного вітру та знайти своє покликання в житті, зауваживши, що "ПрофіКемп" в цьому обов'язково допоможе.
Кожен з організаторів проекту та почесних гостей отримав спеціально виготовлені значки-логотипи "ПрофіКемпу". Такі ж значки також отримали і гості з Закарпаття та Рівного - партнери херсонців у цьому міжрегіональному проекті.
Ведучі презентували майбутню роботу проекту через образ морської мандрівки, в яку вирушає флотилія із чотирьох кораблів - команди із чотирьох регіонів-учасників, тож побажання попутного вітру  були цілком доречними.
Попутний вітер підняв високо у небо і символ старту - логотип проекту, якому допомагав злетіти цілий букет різнокольорових повітряних кульок.
А святковий настрій Всесвітнього дня вишиванки підтримували і виступи дитячих художніх колективів із Нової Каховки:
..., і запрошення "профікемпівців" та почесних гостей до участі у святковій ході з нагоди свята:
А завершували програму дня паралельні заходи для "профікемпівців" та їхніх дорослих наставників - екскурсійна програма Новою Каховкою (а це і легендарна Каховська ГЕС, і кам'яні вишиванки, і Музей води...) та нарада керівників херсонських команд та колег із областей-партнерів - Рівненської та Закарпатської. Читайте про цю нараду вже в наступному дописі.
Отже, урочистий старт міжрегіонального проекту "ПрофіКемп" відбувся! 
А робота тільки розпочинається. Всім успіхів та натхнення! До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.