пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Нарада організаторів проекту

17 травня після церемонії урочистого відкриття міжрегіонального інноваційного проекту  з профорієнтації учнівської молоді "ПрофіКемп" у конференц-залі Новокаховського Палацу культури зібралися куратори команд - працівники центрів зайнятості, закладів освіти, бібліотекарі - для опрацювання робочих планів проекту.
Заступник директора з наукової роботи Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Попова Наталія Федорівна також ознайомила з новоствореним блогом "ПрофіКемпу" та з правилами роботи у ньому. Адже командам надана можливість створювати публікації у блозі, висвітлюючи свою роботу протягом дії проекту.
Приєднались до тренінгу і партнери з інших регіонів-учасників: директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей Назарук Наталія Адамівна, начальник відділу організації профорієнтації Рівненського обласного центру зайнятості Парчук Леся Петрівна, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Рівненського міського центру зайнятості Масталярчук Лариса Григорівна та начальник відділу організації профорієнтації Закарпатського обласного центру зайнятості Маргитич Лариса Юріївна.

Для колег із областей-партнерів все в новинку, на відміну від координаторів херсонських команд, які вже мали досвід подібної роботи в обласних проектах "ПрофіСтарт: Юні обирають майбутнє!" та ПрофіКвест "В долонях степу і Дніпра".  Тому запитань було багато. Але жодне з них не залишилось без відповіді.
Своїми напрацюваннями щодо співпраці з педагогами, працівниками центрів зайнятості, організації роботи команди, вибору туристичних маршрутів ділились координатори з районів Херсонщини.
Результати роботи кожної команди в рамках міжрегіонального проекту "ПрофіКемп" допоможуть побачити Україну по-новому та зроблять нашу країну ще більш привабливою для туристів, вважають "профікемпівці". 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.