понеділок, 12 серпня 2019 р.

«ГУК» фестивалить

11 серпня команда «ГУК» стала частиною наймасштабнішої події року в Каховці. У цей день до міста завітав культурно-просвітницький фестиваль «З країни в Україну». Фестиваль у Каховці став частиною Всеукраїнського мандрівного  фестивалю «З країни в Україну», який запланований у 18 містах України. Організаторами фестивалю є локальна команда місцевих активістів Каховки, яка діє за підтримки київської професійної команди. Мандрівний фестиваль «З країни в Україну» - це культурно-просвітницька подія, спрямована на розвиток української культури у невеликих містах. Ставить за мету популяризувати українське мистецтво та усвідомити свою українську гідність і цінність.


«ГУК» радо долучився до неординарної події й потрапив у розклад свята з двома реалізованими проектами:


12:00–18:00
Містечко ГО
Проект команди ГУК (Гімназія.Україна. Каховка) «Каховщина…варто приїхати!»- учні Каховської гімназії діляться досвідом, як створювали туристичний маршрут.
Проект ГУК «Кошеня купуй, тваринку рятуй!»- це зоозахисний акція, яку можна проводити в будь якому місті. Приходьте – навчимо!




Окрім інформації про туристично привабливі місця Каховщини, досліджені й описані учасниками команди протягом участі в проекті «ПрофіКемп», учасники й глядачі фесту отримали змогу перевірити  свої знання про рідне місто (змагаючись за солодкі призи), а для малюків було вдосталь тематичних розмальовок, виставка рукодільних котиків і кумедна фотозона  

 
 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.